diumenge, 20 de novembre del 2011

Continuació del treball sobre Isabel de Villena

http://www.lluisvives.com/servlet/SirveObras/12698301924585940210435/PresentacioHauf.htm

La informació que aporta aquesta pàgina web està en català i parla sobre l'obra Vita Christi. És una web molt senzilla, sense imatges ni enllaços a altres pàgines web. Empra un llenguatge un poc complicat, potser massa tècnic. Talvegada aquesta web està feta per gent més especialitzada en el tema. Ens diu com va ser la difusió del Vita Christi i que aquesta obra va destacar sobre altres del mateix gènere. També parla de les edicions que se'n van fer i dels capítols que té. Explica que la obra està incompleta a causa de la mort de l'autora.

http://www.lafesta.com/latramoia/papers/as00065.htm

Aquesta pàgina web és part d’una altra pàgina anomenada La tramoia, que és una pàgina d’activitats culturalfs relacionades amb La festa d’Elx. Aquí hi trobem un document amb molts fragments dels capítols de Vita Christi, l’única obra que s’ha conservat d’Isabel de Villena. Els capítols no són textos adaptats, és a dir, estan escrits en català antic. Hi ha des del capítol CCLXV fins al CCXCL.
És una pàgina senzilla amb tan sols un encapçalament amb el títol i dues petites il•lustracions. La resta són tan sols els capítols de l’obra de Villena.

http://www.lafesta.com/?q=node%2F438


En la pàgina web següent, escrita en català, es comenten alguns fets interessats de l’obra Vita Christi. L’escrit no és de gran extensió. A la part dreta de la web hi ha un inici amb diverses entrades, un cercador, etiquetes de matèries i etiquetes d’autors. A més a més al centre de la pàgina s’hi troba adjunt un document amb capítols de l’obra d’Isabel de Villena, Vita Christi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada